Integritetspolicy

Vem vi är

Hej! Vi är Filmvision Finland (https://filmvisionfinland.fi) och det här är vår integritetspolicy.

Kakor (cookies) och webbanalys

Vi använder kakor för att analysera webbplatsen, dess statistik och hur besökare använder den. Om du önskar att inte använda kakor, kan du be din webbläsare att inte använda kakor på denna webbplats. Vissa funktioner på webbplatsen kan möjligen sluta fungera utan kakor. Kakorna kommer inte kunna se någon personlig information som är lagrad på din enhet.

Vi använder följande tredje parts webbanalysservice:

Inbäddat material

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat material (till exempel videor, bilder, andra artiklar…). Inbäddat material från andra webbsidor kan bete sig på exakt samma sätt som om besökaren hade besökt den andra sidan.

Dessa webbsidor kan möjligen samla data om dig, använda kakor, spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbäddade materialet.

Sparad information

Filmvision Finland har för tillfället inte någon funktion som kräver att vi sparar data från dig som besökare. Endast om du som besökare väljer att skicka e-post till oss, sparas din e-postadress och möjlig annan information som du väljer att tillägga. Vi kommer inte dela din information till någon utanför Filmvision Finland, såvida det inte krävs enligt lagar och förordningar.

Dina rättigheter

Du har rätt att begära tillgång till de uppgifter som lagras om dig som besökare ifall du skickat e-post till oss. Du har även rätt att begära att felaktiga eller ofullständiga uppgifter rättas.

Du har också, i enlighet med gällande dataskyddslagar, rätt till radering av personliga uppgifter, begränsning till behandling, att invända mot viss behandling och dataportabilitet.

Frågor?

Om du har några frågor angående behandling av personlig information, kontakta oss via e-post kontakt[at]filmvisionfinland.fi.